Onderhoud, herstellingen en verkoop van bouwmachines

De firma BVBA Veyt doet onderhoud, herstellingen en verkoop van bouwmachines, zoals minigraaf machines, compressoren en strooomgeneratoren. Wij hebben ons gedurende vele jaren gespecialiseerd in stroomgeneratoren. Bij depannages wordt er onmiddellijk actie ondernomen zodat de klant zo spoedig mogelijk geholpen wordt en zodat deze hun activiteiten kunnen verder zetten.

Indien de groep niet direct kan hersteld worden zijn er in onze werkplaats steeds generatoren aanwezig om de klant direct uit nood te helpen. Bij een groot onderhoud worden de groepen langs de binnen en buitenkant grondig gereinigd .Tevens wordt de motor grondig aangepakt, en wordt de klepspeling geregeld, alle filters worden vervangen gecontroleerd op vervuiling in de brandstoftank en indien nodig gereinigd.

Ook de grote alternator wordt hersteld en indien deze stuk zou zijn zal de, alternator gedemonteerd worden en aan een grondige revisie onderworpen worden. Onderhoud wordt uitgevoerd in onze werkplaats. Tevens voeren wij het onderhoud uit van groepen en andere machines op de werven in Belgie.

Reparatie en onderhoud van diverse stroomgroepen, werfkasten en kabels

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Verhuur wij hebben een breed aanbod aan producten

Teven heeft de firma steeds ook generatoren in stock om te verhuren Op korte of op langere termijn aan zeer voordelige huurprijzen alsook met of zonder werfkasten of verlengkabels.

Stroomgroepen

Stroomgroepen

Werfkasten

Werfkasten

Verlengkabels

Verlengkabels

Heeft u direct hulp nodig?

Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud en reparatie van uw machine(s) of wilt u een stroomgenerator voor korte of langere tijd huren? Contacteert u ons dan vandaag nog om alle mogelijkheden te vernemen. Wij zijn u graag van dienst om uw machines betrouwbaar in bedrijf te houden of problemen te verhelpen.